Blauw Geel onderuit tegen Zeewolde

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Het op de tweede plaats staande Zeewolde was niet echt sterker dan Blauw Geel'55. De equipe van trainer Jan Veldhuizen slaagde er echter niet in om de positie op de ranglijst in de eerste wedstrijd na de winterstop te verbeteren. De ploeg uit de polder ging met een 0-2 zege aan de haal.

Veldhuizen, die de geschorste Ruud Bettink, Barry van den Brandhof en Niels de Lange moest missen, was niet ontevreden over de prestatie van z'n pupillen. Blauw Geel, dat ook nog steeds de geblesseerde Frank Jacobse mist, zag al gauw Patrick Robben met een hamstringblessure vertrekken. In de eerste helft werd er niet gescoord.

Na de doelwisseling had de thuisploeg de beste kansen. Eerst mikte Rick van den Brandhof op de onderkant van de lat en daarna op de binnenkant van de paal. Vlak daarop opende Marc Lorist voor Zeewolde de score: 0-1. Blauw Geel probeerde wat aan de achterstand te doen. Zeewolde kreeg daardoor meer ruimte. Thijs Bos maakte er 0-2 van.

Door de nederlaag en de overwinning van Hierden is de positie van Blauw Geel op de ranglijst er niet beter op geworden. Over drie weken spelen de Edenaren tegen Hierden, waarvan in de heenwedstrijd met 8-2 werd verloren. ,,Dan hebben we wat recht te zetten", aldus Jan Veldhuizen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie