Carnaval in Lunteren

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Voor de Lunterse Karnavals- en Ontspanningsvereniging De Hofprinsen begint dit weekend het carnavalsfeest. Vier dagen lang zal de vereniging in touw zijn: twee dagen in Lunteren en twee dagen in het Brabantse Ledeacker.

Het feest begint zaterdag om 21:00 uur in de Ravenkelder van zalencentrum De Prinsenhof. Het carnavalsfeest in Lunteren gaat inmiddels het achttiende jaar in en mag zich nog steeds verheugen op een grote opkomst.

Een groot carnavalsfeest wordt gevierd met muzikale medewerking van DJ Theo. Prins Hendrikus IV en Prinses Gerrie (in het dagelijks leven beter bekend als Harry en Gerrie van Hierden) zijn de hele avond aanwezig met hun gevolg en de 'Teleurgestelde Zanger' zingt het eigen lied van de vereniging 'Van de Goorsteeg tot de Prinsenhof'.

Zondagavond is in het cafégedeelte van De Prinsenhof vanaf 20:00 uur een zogenaamde Amsterdamse avond met een optreden van André Steenbeek. Op deze avond zal door Vorst Hendrikus II ook de uitslag van de best verkleedde persoon bekend gemaakt worden.

Maandagmorgen vanaf 12:00 uur wordt het carnaval in Lunteren afgesloten met het traditionele haringhappen, waarna de vereniging vertrekt naar Ledeacker in Brabant voor de uitwisseling met carnavalsvereniging De Hanen. Prins Hans en zijn gevolg maken dan hun opwachting in Oele Ton’s Feesterij.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie