Lunteren moet blijven uitkijken

27 februari 2008 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - De middenmotors VSCO'61 en Lunteren deden weinig voor elkaar onder. De gelijkwaardigheid in de niet al te beste ontmoeting werd echter niet uitgedrukt in cijfers. Met 2-1 trok VSCO aan het langste eind. Het gevolg is dat het verschil met de onderste drie plaatsen slechts drie punten blijft voor Lunteren.

In het eerste bedrijf was er ook al sprake van evenwicht. Wim de Vries bracht de ploeg uit Oosterwolde op voorsprong. Op slag van rust tekende Matthias van de Beek uit een voorzet van de aan het einde van het seizoen stoppende Bart Coenen voor de gelijkmaker: 1-1.

Achteraf gezien had Lunteren in het eerste kwart van het tweede bedrijf moeten toeslaan. Zowel Erik Floor als Ruben van de Fliert verzuimden de bezoekers op voorsprong te zetten.

Dat kwam de ploeg van Johan de Man duur betaald te staan. Wederom Wim de Vries kopte raak. Omdat een kopbal van Wilfred Donkersteeg kort voor het einde net naast ging, bleef Lunteren met lege handen achter.