Climax organiseert BVC cross

27 februari 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Climax organiseert op 15 maart de laatste BVC-cross van het seizoen 2007-2008 op de flanken van het Hoekelumse Bos.

De Betuwe-Vallei-Cross competitie bestaat uit vier wedstrijden die door vijf verenigingen uit de Gelderse Vallei worden georganiseerd. De eerste drie wedstrijden vonden de afgelopen wintermaanden al plaats in Veenendaal, Wageningen en Rhenen. De verdeling van de medailleplaatsen voor het eindklassement van deze crosscompetitie is echter nog niet beslist, zodat in het Hoekelumse Bos een spannende strijd is te verwachten.

Climax heeft wederom een prachtig parcours uitgestippeld op de beboste stuwwal langs de A12. Evenals de eerste wedstrijd in Wageningen wordt ook de BVC-cross in Ede gelopen als een officiële KNAU wedstrijd. Dat betekent dat voor deelname een KNAU-wedstrijdlicentie vereist is (dus niet alleen KNAU-lidmaatschap).

Maar ook recreanten kunnen deelnemen aan de BVC-cross. Speciaal voor hen staat de korte en lange cross als trimloop op het programma.

De kosten voor deelname aan de wedstrijd- of trimloop bedragen € 2,00. De wedstrijden beginnen omstreeks 10.00 uur met de pupillen. Start en finish zijn aan de Oost Breukelderweg in Bennekom (tunneltje onder de A12 door).

Voor meer informatie en starttijden zie www.climax-atletiek.nl (onder Evenementen).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie