Kinderactiviteiten op de Hoge Veluwe

27 februari 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen zich uitleven op de Hoge Veluwe. Er zijn dan twee speciale kinderactiviteiten: een ontdekkingstocht en een kinderrondleiding.

Tijdens de binnen- en buitentocht 'Het geheim van de lente' ontdekken kinderen de geheimen van de komende lente. Boomknoppen zwellen op, vogels gaan meer fluiten. Er moet goed worden gekeken, geluisterd en geroken. Kinderen tot en met twaalf jaar krijgen bij inlevering van het deelnamebewijs een gratis naturel pannenkoek in restaurant De Koperen Kop. Van 23 februari tot en met 2 maart zijn er inloopmiddagen van 12.00 tot 15.00 uur in het bezoekerscentrum. Deelnames is gratis, exclusief entree tot het park.

Er leefde vroeger een bijzonder echtpaar in buitenverblijf Jachthuis St. Hubertus. Tijdens de kinderrondleiding op deze plek leren kinderen meer over deze beroemde oud-bewoners en over het gebouw van architect Berlage. De rondleiding is geschikt voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar, onder begeleiding van een volwassene. Dinsdag 26 februari van 13.30 tot 14.15 uur. De kosten bedragen twee euro per kind, exclusief entree tot het park. Kaartjes voor de rondleiding zijn te koop op de dag van bezoek bij de entree van het park, zolang de voorraad strekt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie