D66 plaatst Gelderse water centraal

27 februari 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Het bestuur van de afdeling Wageningen, Ede en Barneveld van D66 houdt zaterdag 8 maart een openbare bijeenkomst waarbij het allemaal draait om 'Water en de Gelderse Vallei'. Dit gebeurt van 10:00 uur tot 12:30 uur in gebouw het Kerkheem achter de Oude Kerk aan de Kerkhoflaan 34 in Bennekom

Op 15 november 2008 worden er weer waterschapsverkiezingen gehouden en er kan dan voor het eerst met fracties aan deze verkiezingen worden deelgenomen. Het bestuur heeft enkele deskundigen op het gebied van weer, water en waterschappen uitgenodigd om een korte inleiding te verzorgen en met ons over het onderwerp in discussie te gaan.

Harry Otten (kernfysicus, meteoroloog, directeur Meteo Consult en auteur) spreekt over klimaatverandering, Roel Roeten (voorzitter Platform Waterrecreatie Ede en Nederland) spreekt over water en waterrecreatie, Marjan Brouwer (lid Algemeen Bestuur Waterschap Vallei & Eem) spreekt over de nieuwe regels voor de waterschapsverkiezingen en Roelof van Loenen Martinet van de Gelderse Milieufederatie spreekt over een groene waterschapsfractie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie