Dennis van supermarkt Plus Dee is 'Amstellovitch'

26 maart 2008 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Dennis Dee, eigenaar van de Plus Dee supermarkt in Harskamp, kruipt in de huid van Igor Boris Amstellovitch: dé verpersoonlijking van alles waarvan elke man droomt: de beste plaatsen bij internationale voetbalklassiekers, de mooiste vrouwen, de meest luxueuze auto's, privéjets en hotels.

De nietsvermoedende Amersfoorter is zaterdag compleet overvallen door twee verleidelijke babes in stewardessenpakjes, die hem in bijpassend wit kostuum en witte schoenen staken. De winnaar van 'Word jij de volgende Amstellovitch?' - de campagne waarmee Amstel met een knipoog verwijst naar Russische tycoons die topvoetbalclubs kopen alsof het warme broodjes zijn - en vier van zijn beste vrienden wacht in het weekend van 22 en 23 maart een absolute VIP-behandeling. Met als hoogtepunt de Britse voetbalklassieker Manchester United - Liverpool.

Dennis Dee is dolgelukkig met zijn prijs, die hij won door een gratis lot op te vragen op www.voetbal.nl. Hij is op zijn werk volledig overrompeld en kan nog maar nauwelijks geloven dat hij voor enkele dagen in de huid kruipt van de decadente Amstellovitch. ,,Ik zal mijn rol van steenrijke zakenmagnaat vol overtuiging proberen te spelen en ik zie er enorm naar uit om me samen met mijn vrienden helemaal onder te laten dompelen in een wereld van luxe en weelde", vertelt hij.

,,Klap op de vuurpijl is natuurlijk de wedstrijd Manchester United - Liverpool: de klassieker der klassiekers in de Britse voetbalcompetitie die voor ons, ongeacht de uitslag, een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn!"

Amstellovitch wordt samen met zijn vrienden thuis opgehaald en vertrekt met een privéjet naar Manchester, waar het de mannen aan niets zal ontbreken. Enkele uren voor de aftrap krijgen de voetbalvrienden een privé voorbeschouwing van voetbalcommentator Sierd de Vos, anchorman van Sport 1. Daarna beleven zij een onvergetelijke ervaring tijdens de spectaculaire krachtmeting tussen de twee grootste topclubs van het Britse voetbal.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie