Wipkippen en paashaas op Spindopplein

26 maart 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Ondernemersvereniging Ede-Zuid (OEZ) heeft zaterdag gezorgd voor een zeer actieve, paaseieren uitdelende paashaas, rondom winkelgebied de Spindop in Ede-Zuid. De paashaas liep van 10.00 tot 16.00 uur rond. Hij deelde ruimhartig paaseieren uit aan het winkelende publiek. Het 'zonnetje' van de ochtend verhoogde de feestvreugde. De onthulling van de wipkippen stond ook op het lijstje van de paashaas.

De prijsuitreiking van de Ede-Zuid kleurplatenactie werd om 15.00 uur gehouden. De Paashaas en de voorzitter van de OEZ, Freek Appel, verrichtte de uitreiking in de winkel van Bakkerij Van Snippenberg. De prijswinnaars waren Bart Urlings (4), Cloë van de Brink (6) en Lienke van de Velden (8). De prijzen werden beschikbaar gesteld door de bakkerij. De winnaars gingen naar huis met een grote chocoladepaashaas en een slagroomtaart.

Hierna werden de recent geplaatste wipkippen op het Spindopplein door de Paashaas onthuld. Hij liet ze uit grote paaseieren komen in de Ede-Zuid kleuren geel en blauw. De paashaas probeerde de wipkip als eerste uit, gevolgd door de winnaars van de kleurplatenactie.

,,Ede Zuid krijgt inmiddels steeds meer bekendheid in de regio. Dit geeft veel vertrouwen in de economische toekomst voor zowel oude als nieuwe ondernemingen. Ook de geplande herontwikkeling van de kop van de Parkweg, evenals de aanpassingen van de spoorzone met de recent aangekondigde herontwikkeling van het Station Ede-Wageningen, geeft alle reden tot optimistische toekomstverwachtingen voor de verbetering van de (economische) leefbaarheid en sociale veiligheid van Ede-Zuid'', aldus Freek Appel.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie