'Op Goed Geluk' speelt nieuwe klucht

26 maart 2008 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - Toneelvereniging ‘Op Goed Geluk’ speelt woensdag 26 en vrijdag 28 maart de klucht ‘Hartkloppingen op zaal twee’. Toezichthouders van ziekenhuis ‘De Wekeromse Vallei’ stellen in het stuk vast dat het plaatselijke ziekenhuis toe is aan een flinke reorganisatie.

Dokter Ouddorp, chef van de kliniek, blijkt diagnoses vast te stellen op voor hem totaal vreemde vakgebieden. Het afdelingshoofd van zaal twee zet haar beste voetje voor, maar ook dit geeft niet het gewenste resultaat. De organisatie blijft warrig en veel zaken kloppen van geen kant in het Wekeromse ziekenhuis. Met als gevolg dat er bij patiënten de meest bizarre bijwerkingen optreden. Voor mensen die zich ophouden in de regio Wekerom is het dan ook niet te hopen dat hen iets overkomt. Een bezoek aan ziekenhuis ‘De Wekeromse Vallei’ zal het herstel zeker niet ten goede komen.

Op beide avonden begint de voorstelling om 20.00 uur in dorpshuis De Kastanjehof aan het Dorpsplein 10. Kaarten zijn te koop bij warenhuis Elbertsen aan de Edeseweg en op de avond zelf aan de kassa van het theater. De voorstelling op zaterdag 29 maart is inmiddels uitverkocht. Kijk voor meer informatie op www.opgoedgeluk.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie