Duo neemt organisatie op zich

29 april 2008 om 00:00 Nieuws

Het tweetal wil eigenlijk niet te veel op de voorgrond treden. ,,We doen het allemaal voor Stanny, de weduwe van Bob en voor zijn kinderen Larissa en Kelly.” Dé Voorjaarsbeurs belooft iets moois te worden. Op het terrein komt een activiteitenplein met een podium waar ‘s avonds live muziek wordt verzorgd door regionale artiesten. Ook is er een terras met catering.

Zes thema’s centraal op De Voorjaarsbeurs EDE - Eventjes leek het er op dat De Voorjaarsbeurs niet door zou gaan. Organisator Bob den Boer overleed begin maart na een kort ziekbed op 47-jarige leeftijd. Twee Edenaren, Maik van Heusden en Arno Hendriksen, pakten het op. En zorgen er voor dat Dé Voorjaarsbeurs toch van 26 tot en met 31 mei op het evenemententerrein (het circusterrein) in de Hoekelumse Eng wordt gehouden. Het duo heeft er alle vertrouwen in dat de door Bob den Boer voorbereide Voorjaarsbeurs een groot succes zal worden.

Het overdekte gedeelte van het beursterrein van Dé Voorjaarsbeurs is vierduizend vierkante meter groot en overzichtelijk voor de bezoekers ingericht in zes themagebieden. Bij de ingang van het terrein is bovendien nog een ‘outdoor’ gedeelte. Een plantenmarkt met tien gespecialiseerde kwekers en een tal van bedrijven op het gebied van antiek, interieur en lifestyle, die exposeren vanuit sfeervolle pagodetenten.

Bij een aantal deelnemende bedrijven kunnen de bezoekers niet alleen kopen en kijken, maar ook zelf actief deelnemen aan workshops. ,,Je kunt er zelf bloemschikken, een eigen ketting maken, knutselen aan een unieke tuindecoratie of een sfeervolle tafeldecoratie maken.”

Workshops

De workshops duren in de regel een half uur tot een uur. Uiteraard gaat iedereen met de zelf vervaardigde creatie naar huis. Ook aan de allerkleinste bezoekers is gedacht. Bij de speciale ‘kinderstand’ kunnen de kleintjes volop knutselen en schilderen. Er zijn verschillende thema’s tijdens Dé Voorjaarsbeurs. Bij het thema ‘Mode, Trends & Sieraden’ is het gezellig shoppen bij de stands.

Ook op ‘culinair’ gebied is de bezoeker van Dé Voorjaarsbeurs op het juiste adres. Volop nieuwe recepten, ingrediënten en producten zijn aanwezig om die daarna thuis zelf eens uit te proberen. Proeven is mogelijk bij de stands. Bij het thema ‘Huis & Tuin’ biedt Dé Voorjaarsbeurs de meest uiteenlopende decoratieve voorwerpen voor interieur en tuin, uiteenlopend van de stijlen klassiek tot modern.

Het thema ‘Verzorging & Gezondheid’ is een hot item voor ‘de vrouw van vandaag’ en ook een belangrijk themagebied op Dé Voorjaarsbeurs. ‘Negen maanden & Kinderen’ is van oudsher een thema dat alle vrouwen, jong en oud, in de ban houdt. Dit ontbreekt daarom niet op Dé Voorjaarsbeurs. Een breed scala aan bedrijven presenteren zich met informatieve deelnames en kleinere en grotere verkoopstands. Ook wordt in dit themagebied een ‘passend uitstapje’ gemaakt naar een ander belangrijk item, te weten ‘trouwen’.

De invulling van de vrije tijd is in elk gezin verschillend. Op Dé Voorjaarsbeurs kan de bezoeker een gevarieerd aanbod verwachten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie