‘Oplossen problemen is onze kracht’

29 april 2008 om 00:00 Nieuws

,,Onze kracht ligt in het oplossen van sluimerende of reeds onderkende problemen die kunnen liggen op het vlak van veranderingsmanagement, personele, administratieve, productie of logistieke organisatie, specifieke bedrijfsorganisatorische projecten, commerciële zaken/ trajecten en interimmanagement. We hebben samen 55 jaar ervaring op deze terreinen en hebben beide te maken gehad met directie- en managementfuncties, vandaar onze breedschalige kennis.”

EDE - Leo van Hoeven en Alan Geensen voeren samen sinds begin april een eigen onderneming onder de naam BMO intermedi-8. Het duo werkte voorheen bij een zelfde onderneming en beide bleken het niet meer zo naar de zin te hebben. Toen werd het idee geboren om samen iets te gaan opzetten en op 1 april zijn ze van start gegaan als zelfstandige ondernemers. De onderneming legt zich toe op het bieden van bedrijfsoplossingen in de ruimste zin van het woord.

,,Mochten wij op een bepaald punt specialistische kennis te kort komen, bijvoorbeeld op het juridische vlak, dan kunnen wij deskundige kennis van derden inschakelen. Via onze verschillende netwerken komen we in contact met onze opdrachtgevers, beide hebben we de nodige contacten uit het verleden. Via een gesprek met een opdrachtgever proberen wij, door goed te luisteren en te observeren, het probleem zichtbaar te maken. Wij stappen neutraal het bedrijf binnen, zonder vooroordelen en zonder ingesleten gewoontes. Hebben we in gedachten het probleem in kaart gebracht, dan gaan we er aan werken hoe het op te lossen. In nauwe samenspraak met de opdrachtgever dragen wij vervolgens een definitief voorstel aan dat een dusdanige werk (wijze) voorstaat dat er binnen een relatief korte periode een definitieve oplossing of gewenste verbetering bereikt kan worden tegen voor de opdrachtgever aanvaardbare kosten.”

,,Hebben we een plan voor een oplossing aangeleverd, dan kan de opdrachtgever ons vragen de te nemen maatregelen uit te voeren. Het kan voorkomen dat oplossingen gepaard gaan met belangrijke beslissingen om een onderneming weer gezond te maken. Het werkterrein dat we bestrijken beslaat ongeveer 75 kilometer rondom Ede, opdrachten verder weg zijn uiteraard welkom.”

,,De branche, grootte van de onderneming en de aard van de werkzaamheden en de omvang daarvan maakt ons niet uit, net zo min als de tijdsduur van een opdracht. Wij staan ook open voor kleine opdrachten en naar wens verzorgen wij ook een vervolgtraject”, besluit het ondernemende duo.

BMO intermedi-8

Bedrijfsoplossingen

Reehorsterweg 19 Ede

Tel. 06-50409511

www.intermedi-8.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie