Supersnel van Sneltoner

29 april 2008 om 00:00 Nieuws

Bart Mossink is de oprichter van de onderneming en heeft in Marcel Borgman een compagnon. Mossink was in het verleden oprichter van een internetbedrijf dat websites maakte voor diverse organisaties. Op basis van de kennis en ervaring met internet en verkoop via internet wilde hij echter een eigen moderne internetwinkel en koos daarbij voor de verkoop van toner- en inktcartridges.

EDE - Sneltoner zag op 6 november 2007 het internetlicht. Het is namelijk geen gewone winkel maar een internetwinkel waar je toner- en inktcartridges voor elke printer kunt bestellen.

Supersnel

De kracht daarin moest zijn, snelle levering, gemakkelijk en goedkoop. ,,Wat betreft de levering is sneltoner supersnel, voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Wat betreft het gemak doelen we op onze website waar je met een paar klikken de juiste cartridges kunt vinden. Met goedkoop bedoelen we onze scherpe prijsstelling. Sneltoner levert A-merken en het eigen huismerk, ook van een hoogwaardige kwaliteit maar wel veel voordeliger. Onze geavanceerde automatisering en kennis van internet onderscheidt ons van anderen. Komt er via internet een order bij ons binnen dan gaat alles automatisch, tot en met de pakbon, adreslabel en de factuur”, aldus woordvoerder Marcel Borgman.

Groot assortiment

Wie een kijkje mag nemen in het magazijn treft er talrijke stellingen aan die allen gevuld zijn met toner en inktcartridges en het complete magazijn werkt mat barcodes. ,,In onze database hebben de inkt en tonercartridges voor meer dan vierduizend verschillende printers. Komt er een nieuwe printer op de markt, wat nog wel eens gebeurd, dan voegen wij die toe aan ons magazijn en website.’’ Volgens Borgman worden het er alleen maar meer en merken ze duidelijk dat steeds meer bedrijven en particulieren via de website een bestelling plaatsen. ,,Diverse zakelijke klanten bestellen grote hoeveelheden na het vertrouwen van de eerste uitstekend geleverde bestelling’’, vertelt de woordvoerder.

Vragenlijst

,,Op onze site staan de rapportcijfers die klanten ons in de voorgaande week hebben gegeven. Wij sturen iedere klant, na een eerste bestelling, automatisch een mini-vragenlijst met daarop een zevental vragen waarop men ons kan beoordelen.’’ Daarmee scoort het bedrijf elke week minimaal een acht en dat willen ze graag zo houden.

Naar de toekomst toe denken ze zeker aan uitbreiden in Nederland en daarbuiten waarbij de specialiteit blijft liggen in cartridges en printers. ,,We weten alles van printers en de printermarkt en gaan die kennis en kunde ook commercieel benutten. Op dit moment zijn er zes medewerkers binnen de onderneming en dat aantal willen we snel uitbreiden om onze doelstellingen te blijven waarmaken”, besluit Marcel Borgman.

Sneltoner NL

Argonstraat 58 Ede

Tel. 0318-655087

Email: marcel.borgman@maxperian.nl

Site: www.sneltoner.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie