DJ Ronald de Gier start bij Macky’s

5 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - DJ Ronald de Gier uit Wageningen gaat een nieuwe start maken. Het is een tijdje stil geweest rond deze professionele DJ die veel bekendheid genoot in de jaren 70, 80 en begin 90 met de drive-in shows van Veronica, Noordzee en 538 Roadshow. Na een aantal try-outs treedt De Gier zaterdag 9 augustus voor het eerste weer op in het openbaar, namelijk bij Macky’s in Ede vanaf 22.00 uur

Maar, hij komt weer terug en gaat weer voor het grote publiek draaien. ,,Het blijft toch trekken, hè? Dat draaien en mixen van muziek voor een groot publiek! Publiek dat zich vermaakt op jouw muziek. Dat is toch geweldig? Ik heb er weer zin in. Het kriebelt dan ook enorm. En, waarom ook niet? Veel van mijn oud-collega’s zoals Rick van Velthuizen, Robin Albers e.a. draaien bijvoorbeeld ook nog steeds. Bovendien is de muziek uit mijn actieve periode weer helemaal hot en opgenomen in nieuwe muziekstijlen als New Soul, Reggaeton, e.d. . Ik heb nog steeds veel kennis van liedjes uit die tijd. Muziek uit die periode heb ik dan ook nog steeds voldoende op voorraad."

Er is een samenwerking ontstaan met Organisatiebureau Makeshift uit Elst Utr. en Partysound & lights uit dezelfde plaats. Met deze twee partners heeft hij weer een goede en mooie drive-in show opgezet. De drive-in show met de passende naam 'More Music' zal zeker in de smaak gaan vallen en is breed inzetbaar. Extra mogelijkheden hierbij zijn nog: karaoke en het inzetten van extra DJ’s en of live-artiesten. Vooral horecaondernemers en organisatoren van (buiten) festiviteiten vormen in eerste instantie de doelgroep van potentiële klanten. Hiernaast zijn er ook altijd mogelijkheden voor sportverenigingen, bedrijven, jubilarissen, trouwlustigen, et cetera.

Macky’s Swingcafé is te vinden aan de Nieuwe Stationsstraat 21 in Ede. De toegang is gratis. Voor informatie over DJ Ronald de Gier en zijn drive-in show bel bureau Makeshift via 47 05 04.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie