Beauty Factory vol verrassingen

27 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

De Beauty Factory staat geheel in het teken van de innerlijke en uiterlijke verzorging van de mens. Mensen die toe zijn aan een nieuw uiterlijk moeten zeker de Beauty Factory bezoeken. Er vindt namelijk dagelijks een metamorfose plaats. Deze wordt mede mogelijk gemaakt door Sfeer en Meer en ICI PARIS XL Hair & Beauty.

Metamorfoses, shows en demonstraties EDE - Het programma van de tweedaagse Beauty Factory is bekend. Diverse organisaties op het gebied van Beauty, Wellness, Health en Lifestyle laten op hun stand hun producten zien. Het evenement maakt deel uit van Enka Xperience en wordt gehouden in een oude fabriekhal op het terrein van de voormalige Enka Fabriek aan de Hartogsweg.

Verder is er onder meer Schoonheidssalon Mooi met gezichtsmassage en -verzorging op de stand en op het podium. Salon Mooi gebruikt producten van Comfort Zone. Personal Shopper Nicolet Burger geeft advies op het gebied van kleding, haarverzorging en make-up. Ook sauna-en beauty resort De Zwaluwhoeve is aanwezig met een stand. Health City verzorgt diverse sportdemonstraties. Bij de de stand van ICI PARIS XL kunnen de bezoekers onder meer een huidanalyse ondergaan. Verder zijn er op de beurs stands aanwezig van onder meer Mooi & Natuurlijk, NuSkin, Crystal Clear, Rich Pontier Photography, Fortis, Curves, ROC A12, Centrum Delphi, Brisasdelmundo, MAAT Adviseurs en daarnaast worden er auto’s geshowd van bekende dealers.

De Beauty Factory vindt plaats op vrijdag 5 van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag 6 september van 10.00 tot 17.00 uur. Entreeprijs: € 10,- per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis. Enka Xperience is een initiatief van De Reehorst, het ROC A12, AM en Fortis Vastgoed ontwikkeling.

u www.enkaXperience.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie