'Bespreek 't samen' is uit

29 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Het nieuwe programmaboekje van Bespreek ’t Samen is uit! Het programma biedt de mogelijkheid om bezig te zijn met vragen rond Bijbel, kerk, kunst, cultuur en samenleving.

Er is een breed aanbod: bijvoorbeeld een lezing over vrouwen en islam, over bijna-doodervaringen, over Christusbeelden door de eeuwen heen. U kunt ook meditatief schilderen, gedichten lezen van Ida Gerhardt of meezingen met de Bach-cantate; de koorrepetities zijn dit jaar op woensdagavond van half acht tot half negen in de Beatrixkerk en beginnen op 24 september.

U kunt naar “geloven in een God die niet bestaat“ en wist u dat over smaak wel valt te twisten? Er staan weer goede films op het programma en een nieuwe musical wordt eind februari uitgevoerd in de Reehorst.

Dit alles en nog veel meer kunt u vinden in het boekje dat voor u klaar ligt in de gebouwen van de deelnemende kerken (Evangelisch-Lutherse Kerk, Taborkerk, De Open Hof, Beatrixkerk, Noorderkerk, de Akker, Kerkelijk Centrum Emmaüs, Rooms-Katholieke Kerk, Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB), in de Openbare Bibliotheek en in boekhandel “De Bron”.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie