De Cirkel start nieuw seizoen

31 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - De Edese Schaakvereniging De Cirkel start dinsdag 9 september haar nieuwe seizoen 2008-2009. Schakers - oud en jong - met belangstelling voor het spelletje zijn van harte welkom.

De Cirkel heeft een eigen jeugdafdeling die én voor net beginnende schakers én voor al gevorderde schakers veel te bieden heeft. Zo geven zij aan alle jeugdleden op hun eigen niveau schaaklessen, waarbij je een officieel schaakdiploma kunt halen. Ook houden zij een interne competitie waarin je speelt tegen andere jeugdleden. En je kunt ook met de schaakclub deelnemen aan een aantal schaaktoernooien die in de omgeving gehouden worden (meestal op zaterdag). De senioren spelen naast een interne competitie ook in competitieverband.

De Cirkel schaakt elke dinsdagavond ( rookvrij ) vanaf 20.00 uur in de Openhof, Hoflaan 2 in Ede.

Nieuwe leden - die zich uiterlijk 19.45 uur melden - kunnen op elk gewenst moment worden ingepast binnen de interne competitie. Inlichtingen bij wedstrijdleider Eip Janssen, telefoon ( 0318 ) 612138 of dinsdags in de speelzaal. De jeugdafdeling start om 18.45 uur en meer inlichtingen kunnen worden verkregen bij Louis van der Vos, telefoon (0318) 630906 of dinsdags in de speelzaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie