Polar Bears verliest ouverture in Eindhoven

29 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - De mannen van Polar Bears hebben de seizoensopening verloren van PSV. In een redelijk spannend duel kwamen de Edenaren vooral in de laatste periode nog in de buurt. Nadat de tijd verstreken was had Polar Bears een goede uitslag, maar geen punten: 13-11.

,,Van te voren teken je voor deze uitslag. PSV heeft een goed team dat zich in de zomer ook nog eens flink heeft versterkt", aldus teammanager René Vermond. In de eerste periode konden de Edenaren de Eindhovenaren niet bijbenen, een 4-1 achterstand bleef over na een kwart wedstrijd.

De tweede periode leverde een gelijkspel op waardoor de stand op 9-5 werd gebracht. In de derde periode(12-8) kwam Polar Bears niet dichterbij, om het in het laatste kwart toch nog tot een redelijke uitslag te schoppen.

Grote mannen bij Polar Bears waren Tom van Oost (5 treffers) en Casper Landeweerd (4 treffers). Ook Xavier Bisquert en Bas de Jong scoorden.

,,Een punt was verdiend geweest, helaas hebben we dat niet kunnen bewerkstellingen", aldus Vermond