Oprisping Ede/Victoria eenmalig

30 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - De oprisping tegen Harskamp van Ede/Victoria lijkt eenmalig te zijn. Een tweede zege op rij tegen Oene zat er niet in voor de equipe van Ton Messing. Met een 4-1 nederlaag keerden de Edenaren terug naar het sportpark aan de Hoekelumse Eng.

Het begon allemaal zo mooi voor Ede/Victoria. Binnen één minuut stond de ploeg al voor. Na de aftrap kwam de bal via Joost Maasland en Kevin Voois voor de voeten van Bart Beekhuizen. Beekhuizen, die later net als Voois uitviel, wist wel raad met dit buitenkansje: 0-1. Ede/Victoria kon maar een kwartier van de voorsprong genieten. Daarna bracht Patrick Kamphuis de partijen op gelijke hoogte: 1-1.

Nog voor de pauze stond het 2-1 voor Oene. Willem Kiezebrink was de schutter: 2-1. In de tweede helft veroorzaakte Ede/Victoria doelman Chris Burgers een strafschop. Willem Kiezebrink benutte de pingel: 3-1. Deze klap kwamen de Edenaren niet meer te boven. Christiaan van de Vlekkert bepaalde de eindstand op 4-1.