Gallery play DTS'35

30 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,We speelden vooral de eerste helft zeer goed. Het was een soort van gallery play'', oordeelde Eric Speelziek. Zijn DTS'35 won afgetekend met 5-0 van Veensche Boys.

De Edenaren kenden een goede start. Al na vijf minuten stonden Jeroen van Schoonhoven en Jillert Krikke aan de basis van de 1-0 van Remco Speelziek. Nadat er al de nodige kansen waren gemist, werd het halverwege de eerste helft 2-0. Remco Speelziek werd gehaakt door Daniël de Haan. De dader kon met rood vertrekken en Fabian Maaskamp de toegewezen strafschop binnen schieten.

,,Natuurlijk was die rode kaart een breekpunt. Maar ook daarvoor waren wij al heer en meester geweest'', meende Speelziek. Die zag Maaskamp nog net voor de pauze de 3-0 scoren.

,,De tweede helft sloop er wat nonchalance bij ons in'', toonde Speelziek zich toch ook nog kritisch. ,,Met als gevolg dat er teveel kansen werden gemist.'' Uiteindelijk liep DTS nog uit naar 5-0. Krikke, na voorbereidend werd van Dave Magee, en Arien Arends, hier stonden Van Schoonhoven en Hein Boekhorst aan de basis, waren de schutters.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie