Topper Boys tegen SJN sterft in spanning

30 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - De topper in de vijfde klasse tussen Edesche Boys en Sint Jan Nijmegen is in een bloedeloze 0-0 geëindigd. Trainer Etienne Jansen was na afloop lovend over de tegenstander. ,,Deze ploeg was zeer behoorlijk. Het was een aardige wedstrijd."

,,Je hebt af en toe van die dagen dat het niet meezit. Dit was er duidelijk ééntje. SJN was in de eerste helft eigenlijk de betere ploeg, zo eerlijk kan ik wel zijn. We hebben voor rust mazzel gehad. SJN heeft toch een aantal goede kansen gemist", luidde de analyse van Edesche Boys-trainer Jansen.

,,Na rust hebben we echt geknokt en dat siert Edesche Boys. De wedstrijd kon elke kant op vallen. Ik ben wel tevreden met deze 0-0", aldus Jansen.

De trainer verwacht dat MASV en SJN de concurrenten zijn voor de titel. ,,Deze ploegen spelen goed voetbal en zijn geduchte tegenstanders. In de strijd om de periodetitel laten we vandaag wel wat liggen", vond de trainer.