Lunteren wel de complimenten, niet de punten

30 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - ,,Ik ben in de rust enorm boos geworden. Het klopte van geen kant bij ons. Iedereen stond lucht te dekken. Het leek nergens naar.'' De woorden van Dick Eijlander waren niet aan dovemansoren gericht. Lunteren was ontketend. Maar het was niet voldoende om de achterstand tegen Zwart Wit'63 goed te maken: 1-2.

Persoonlijke fouten van Ewart van de Steege en Gert Jan Bloemendal hadden er voor gezorgd dat de neven Alexander en Harold van den Os de 0-2 op het scorebord hadden gezet. Maar met de omzetting van 4-4-2 naar 4-3-3 en onder aanvoering van de sterk ingevallen Pascal Pol, kwam Lunteren terug in de wedstrijd.

Dat resulteerde in de 1-2. Doelman Michel Versteeg stompte de bal in eigen doel. Ruben van de Fliert (2x) en Eric Floor verzuimden daarna de gelijkmaker te scoren.

Het bleef 1-2. Daardoor was de eerste periodetitel voor Zwart Wit en waren de complimenten voor Lunteren. ,,Het was een lust voor het oog. Maar eerst zullen de fouten er nog uitmoeten. Maar deze wedstrijd biedt aanknopingspunten voor het vervolg van de competitie'', stelde Eijlander.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie