Nieuwe Fortissimo trainer Johan Landman wil voor de winterstop zes punten meer

26 november 2008 om 00:00 Nieuws

Landman was vorig seizoen al een wedstrijd interim trainer na het vertrek van de toenmalige trainer Dick Schreuder. Sinds het aantreden van Bart Hartog was Landman zijn assistent. Na het opstappen van Hartog, zo’n twee weken geleden, liet Landman weten de functie van hoofdtrainer te ambiëren.

EDE - Het lag al in de lijn der verwachting. Johan Landman is officieel de nieuwe hoofdtrainer van voetbalclub Fortissimo.

,,Ik maak het seizoen af”, aldus een blije Johan Landman. ,,In principe heb ik tijdens de wedstrijd geen assistent, maar zal ik veel gaan overleggen met Richard Ribbens, de trainer van het tweede elftal. De meest grote veranderingen die ik door wil gaan voeren zitten ‘m in het systeem. Ik wil 3-4-3 gaan spelen waarbij we het middenveld verzwaren.”

De ‘nieuwe’ oefenmeester heeft een duidelijk doel voor ogen. ,,In de vierde klasse blijven is de doelstelling, dat is een aardige klus. Tot de winterstop eis ik zes punten, daarna moeten we er ook weer staan. Ik geloof in de groep, wij blijven absoluut in de vierde klasse”, aldus Landman.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie