Advendo'57 bewijst goede vorm

28 november 2008 om 00:00 Nieuws

EDERVEEN - Hoewel dat niet altijd in punten werd uitgedrukt, verkeert Advendo'57 de laatste tijd in een goede vorm. Tegen FC Horst vertaalde zich dat wel in een zege: 0-4.

Nadat de start voor de thuisploeg was geweest, was het Advendo dat na een dik kwartier op 0-1 kwam. Marcel van Bruksvoort vond vanaf de achterlijn Jarco van den Dikkenberg: 0-1. Dat deze stand ongewijzigd bleef tot de rust, was een wonder. Want het zeer goed spelende Advendo kreeg onder andere via twee keer Martijn van den Dikkenberg en Marco van Ginkel grote kansen het duel vroegtijdig te beslissen.

Omdat dit niet gebeurde, en Jarco van den Dikkenberg ook nog miste, bleef FC Horst in de wedstrijd. Het nam in het tweede bedrijf het initiatief over en was met een schot op de paal dicht bij de gelijkmaker. Even later kreeg aanvoerder Johan van den Hazel voor het beledigen van de scheidsrechter een rode kaart.

Een breekpunt, zeker omdat kort daarna Jaap van Doorn de 0-2 aantekende. De ploeg uit het buurtschap in de buurt van Ermelo ging nog alles of niets spelen. Marcel van Bruksvoort wist daar nog twee keer van te profiteren: 0-4.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie