Jubileumnederlaag in stijl gevierd door FC Jeugd

28 november 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - De nederlaag tegen Eldenia was de achtste op rij en de tiende dit seizoen voor FC Jeugd. Het getal tien stond na negentig minuten centraal want de Edenaren werden met maar liefst 10-1 van het veld afgeveegd.

Interim-trainer Orhan Ocak zag eerst doelman Mohammed Gedikli en daarna reservedoelman Erik van Eldik met een blessure uitvallen. Een derde keeper bleek niet voor handen, waardoor veldspeler Mohammed El Hassnaoui het doel 75 minuten lang moest verdedigen. ,,We konden hier uiteindelijk weinig aan doen. Vrijwel alle ballen vlogen er daarna in. Het stond nog 0-0 toen het keepersprobleem ontstond", aldus Ocak.

Bij een stand van 8-0 maakte de weer in genade aangenomen Murat Özkaya de enige treffer voor FC Jeugd. Voor Eldenia scoorden Frank Goeree (4), Max van Meeteren (3), Tim van de Weerthof (2) en Tim Awater.