Autobedrijf Brandsen Ederveen actief in mobiliteit

3 december 2008 om 00:00 Nieuws

EDERVEEN - Gert Brandsen ging op 1 maart 1997 als zelfstandig ondernemer van start. Hij nam een bedrijf over dat zich bezig hield met de verkoop en service van auto's. Naast het bedrijf nam hij één werknemer mee welk aantal in de loop van de jaren inmiddels is uitgegroeid naar een vijftal automonteurs.

In de afgelopen jaren is er volgens de eigenaar wel het één en ander veranderd binnen het bedrijf. ,,In 2003 werd de werkplaats uitgebreid en er werd een showroom in gebruik genomen. Volgend jaar hopen we ons 12,5-jarig bestaan te vieren en gaan we opnieuw de showroom flink uitbreiden. Deze gaat van 280 vierkante meter naar maar liefst 1000 vierkante meter. We hebben namelijk een naastgelegen pand kunnen aankopen welke we gaan ombouwen als showroom zodat we een grotere ruimte krijgen."

Onderhouden

,,Als autobedrijf wil je het professioneler maken om een betere uitstraling te krijgen naar de zakelijke markt. Onze slogan is 'actief in mobiliteit', we zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de zakelijk gereden auto", gaat Brandsen verder. ,,Naast de zakelijke markt is ook de particuliere autobezitter een belangrijk onderdeel. We zijn een onafhankelijk autobedrijf met onafhankelijke adviezen, zowel naar de zakelijke als de particuliere markt toe. Als bedrijf zijn we voorzien van de moderne diagnose apparatuur en uiteraard vervangen we ook banden."

GB autolease

Autobedrijf Brandsen verricht veel onderhoud aan leaseauto's en wagenparken. ,,Wij zijn gespecialiseerd in het leasen van nieuwe en gebruikte auto's onder de naam GB autolease. In 2005 zijn we begonnen met ons eigen autoleasebedrijf. In de afgelopen drie jaar heeft dit een grote vlucht genomen. Wij verhuren de leaseauto alleen aan de zakelijke markt en het is bij ons mogelijk elk type auto te leasen voor korte of langere tijd. Ons wekterrein zijn de MKB bedrijven. In het leasen zijn we zeer flexibel en passen ons indien nodig aan de klant aan."

Importeren

Het Ederveense bedrijf verkoopt veel nieuwe en gebruikte auto's. ,,Wat dat betreft kan ik zeggen 'bij autobedrijf Gert Brandsen kan men uitstekend, en concurrerend, terecht voor een nieuwe auto. Ons voordeel is ook dat we alle merken auto's kunnen leveren en alles wordt afgeleverd onder de BOVAG garantie voorwaarden. Wij importeren ook auto's uit Amerika en andere Europese lansen. Dat zijn veelal specifieke auto's. Van onze kant kunnen we daarin goede adviezen geven, met name in het importeren en de afhandeling van het invoeren", besluit de gedreven ondernemer.

Autobedrijf Gert Brandsen

Seringstraat 13 Ederveen

Tel. 0318-571167

www.gertbrandsen.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie