Lunteren maakt verkeerde keuzes

5 december 2008 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Lunteren maakte zaterdag verkeerde keuzes. Eerst werd een bus gekozen, die in Nijkerk er mee ophield. Het gevolg was dat bij IJVV een half uur later werd begonnen dan gepland. Daarna werden ook op het veld verkeerde keuzes gemaakt. Dat resulteerde in de tiende nederlaag op rij: 2-0.

Nadat in de beginfase beide teams dicht bij het openingsdoelpunt waren geweest (Ruben van de Fliert namens Lunteren), hielden de teams elkaar in evenwicht. Lunteren stond op zich goed. Bij één van de weinige kansen besloot Ruben van de Fliert zelf te schieten, in plaats van de vrijstaande John van Essen aan te spelen. Een verkeerde keuze dus.

Na de thee kreeg Lunteren voor de zoveelste keer dit seizoen uit een corner een doelpunt om de oren. Sander Morren was de schutter. Daarna bouwde Lunteren een veldoverwicht op, speelde redelijk tot goed voetbal, maar wist de paar mogelijkheden niet te verzilveren. ,,We maakten ook voorin de verkeerde keuzes'', aldus trainer Dick Eijlander.

Kort voor het einde profiteerde Berry Prinsen van een misser van Tonnie Otten: 2-0. Komende week komt Zeewolde op bezoek. De enige ploeg waarvan Lunteren won. Het verschil met de opponent, die derde van onderen staat, is 8 punten. Alleen winst kan zorgen voor een beetje hoop op lijfsbehoud. ,,Ik kijk nog niet naar de ranglijst'', reageert Eijlander. ,,Maar we hebben wel weer eens een overwinning nodig.''

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie