Fortissimo neemt sportief revanche op Driel

5 december 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Na het debacle van de eerste competitiewedstrijd tegen Driel, heeft Fortissimo zich gerevancheerd. Met een heldere 2-0 zege stapte trainer Johan Landman met een grote glimlach van het veld: ,,Het was een overwinning die heel welkom was."

In een goede eerste helft kwam Fortissimo net voor rust op een 1-0 voorsprong door Kevin Bijsterveld. De met veel plezier spelende thuisploeg deelde net na rust wederom een tik uit aan Driel. Hakim El Gharbani gooide de wedstrijd op slot met de 2-0.

,,We kijken elke week opnieuw hoe we er voor staan. We hebben nog twee wedstrijden voor de winterstop. Het duel tegen HAVO moet ook nog worden ingehaald. Voorlopig willen we eerst wegkomen uit de degradatiezone", aldus Landman.