Geen schijn van kans voor Bennekom

5 december 2008 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Bennekom had geen schijn van kans bij koploper IJsselmeervogels. Met de uiteindelijke 4-0 mocht de ploeg van Bram Braam niet eens klagen.

In feite was het duel al na 17 minuten gespeeld. Eerst profiteerde Bram Meurs van balverlies van Jacco Meurs, die speelde voor de geblesseerde Tom Verhaar. Via de hand van Kerwin Hartman was het raak: 1-0. Vervolgens verdubbelde Jeffrey Winter de score naar 2-0.

De 3-0 was typerend voor het Bennekomse spel. Een misverstand tussen Ruben de Goede en Hartman werd afgestraft door Kwong-Wah Steinrath. Dat bleef het tot de rust, omdat de thuisploeg gas terug nam. Desondanks kreeg Bennekom geen kans.

In de tweede drie kwartier was Bennekom beter bij de les. Maar het bleef op alle fronten de mindere. Mogelijkheden om terug te komen in de wedstrijd waren er amper. Raymond Bronkhorst bepaalde de eindstand op 4-0.