Edese wint auto bij Eijerkamp

10 december 2008 om 00:00 Nieuws

EDE / VEENENDAAL - Mevrouw Post uit Ede ontving dinsdag aan het eind van de middag een Citroën C1 uit handen van Evert-Jan Eijerkamp. In november konden alle bezoekers van Eijerkamp in Veenendaal in het kader van het 80 jarig jubileumfeest meedingen naar de hoofdprijs.

Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door de Citroën dealers Citroën Ruesink (Zutphen), Citroën van Hunnik (Veenendaal) en Citroën Coolen (Apeldoorn). Iedere bezoeker werd tijdens de jubileummaand november in de gelegenheid gesteld om zonder aankoopverplichting kans te maken op deze superleuke auto. Daarvoor kon men een voucher invullen waarop men antwoord moest geven op de vraag wanneer en door wie Eijerkamp was opgericht.

Mevrouw Post bracht een bezoek aan de nieuwe vestiging van Eijerkamp in Veenendaal. Op die dag was Sinterklaas bij Eijerkamp op bezoek. Sinterklaas bezocht Eijerkamp samen met zijn Pieten omdat hij op zoek was naar een nieuwe relaxfauteuil voor zijn huis in Spanje. Mevrouw Post: ,,Het was erg gezellig tijdens mijn bezoek aan Eijerkamp, met Sinterklaas en Pieten op visite en live muziek”. Alle kinderen konden een schoen zetten bij Eijerkamp.

Post kon op dat moment nog niet vermoeden dat zij dit jaar wel een heel reusachtig Sinterklaascadeau zou krijgen. Ze wist niet wat ze hoorde toen ze eind november bericht kreeg, dat de trekking van de jubileumactie bij Eijerkamp had plaatsgevonden en dat de prijswinnaar van de hoofdprijs, een Citroën C1, bekend was: namelijk mevrouw Post uit Ede. De Edese was erg blij met de aangename verrassing. ,,Ik win anders nooit wat''

November was een bijzondere maand voor Eijerkamp, aangezien het precies 80 jaar geleden was dat Eijerkamp door de grootvader van de beide broers Evert-Jan en Hans-Jaap Eijerkamp, die de huidige directie van Eijerkamp Retail Groep vormen, werd opgericht. In het kader van deze jubileummaand werden tal van activiteiten en acties bij Eijerkamp georganiseerd. Uiteraard was er volop jubileumvoordeel op vele meubelen en accessoires, maar er was nog veel meer te beleven: alle weekenden live muziek, showcooking, workshops styling m.m.v. Riviera Maison, whiskeyproeverijen, gratis 3D woonadvies, gratis op de funfoto.

Het komende jaar wordt een jubileumjaar voor Eijerkamp. ,,Elke maand zal het jubileum op een andere wijze gevierd worden dus is een bezoek aan Eijerkamp in Zutphen of Veenendaal de moeite waard zijn.''

Eijerkamp Retail Groep is opgericht in 1928. Het familiebedrijf staat sinds 1992 onder leiding van Evert-Jan en Hans-Jaap Eijerkamp, kleinzonen van de oprichter Evert-Jan Eijerkamp Sr. en zonen van Hans Eijerkamp. In oktober 2007 nam Eijerkamp het voormalige Woonthemacentrum van Ekeris over. Dit familiebedrijf met veel hart voor de zaak, passie voor meubelen en een groot gevoel voor klantvriendelijkheid wordt nu voortgezet door de broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp.

Eijerkamp Retail Groep is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ruim 300 medewerkers in vier woonformules, met een totaal winkelvloeroppervlakte van bijna 60.000 vierkante meter: Eijerkamp, CILO en Trendhopper XXL in Zutphen, WoonZe en Trendhopper XL in Apeldoorn, Eijerkamp en Trendhopper XL in Veenendaal. Deze formules bieden klanten in de directe regio en geheel Nederland wooninspiratie en persoonlijk totaaladvies op het gebied van woninginrichting. Door het uitgebreide assortiment - wonen, slapen, binnenhuisarchitectuur, vloeren, stoffering, verlichting en woonaccessoires - bedient Eijerkamp de klantgroepen van instap-, midden en topsegment. Met deze formules realiseert het team van Eijerkamp met klanten een woninginrichting die past bij persoonlijke leefstijl, interieursmaak en budget.

Foto:

Namens de Citroën dealers en Eijerkamp feliciteren Henri Rougoor en Evert-Jan Eijerkamp mevrouw Post uit Ede met het winnen van de Citroën C1.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie