tienerkoor in De Schuilplaats

10 december 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Gospelkoor Shirchadasj & band uit Ede brengt zaterdag 20 december het muziektheaterprogramma This Man from Galilee op de nieuwe locatie van Evangelische Gemeente De Schuilplaats aan de Otterloseweg 18a. In het voorprogramma zal Tienerkoor Jesjoea uit Ede optreden.

Shirchadasj & band is zeer bekend in Nederland en daarbuiten. This Man from Galilee bestaat uit twee delen. In het eerste deel gaat het om het feit dat Europa zelf een zendingsgebied geworden is, de worstelingen in het leven en alle vragen die er zijn. Gevoelens van agressie, wanhoop, twijfel en overgave wisselen elkaar steeds af. In het tweede deel wordt er antwoord gegeven.

Een optreden van Shirchadasj is een belevenis. Naast de vele koorleden (het koor heeft ongeveer 80 leden) staan op het podium ook nog een 9-koppige band die voor de muzikale begeleiding zorgt. In het voorprogramma staat Jesjoea. Een eigen stijl met moderne gospelmuziek maakt Jesjoea uniek binnen de tienerkoren. In het voorprogramma brengen ze vijf nummers ten gehore.

Voor het gospelconcert zijn kaarten te verkrijgen in de voorverkoop. Reserveren kan via www.shirchadasj.nl of telefonisch via 0318-638204. Ook aan de zaal zijn op 20 december nog kaarten te verkrijgen. De kaarten kosten in de voorverkoop 8 euro voor volwassen en 6 euro voor jeugd tot 18 jaar. Aan de zaal kosten de kaarten 10 euro voor volwassenen en 8 euro voor jeugd tot 18 jaar. Dit is inclusief een consumptie. Het programma begint om 19.30 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie