Club Famous haalt beroemdheden naar Ede

10 december 2008 om 00:00 Nieuws

Yvo Cobussen werkte in het verleden al voor ‘N Joy maar stopte wegens tijdgebrek. ,,Mijn ouders hebben een horecagelegenheid en ik vind het ook heerlijk om daar mee bezig te zijn. Met een team aan mensen hebben we het project Club Famous opgestart, met een iets andere formule dan voorheen bij ‘N Joy”, zegt Cobussen.

EDE - Een nieuwe discotheek opende zaterdag haar deuren op het Museumplein in Ede. Op de plaats waar de laatste jaren discotheek ‘N Joy gevestigd was, komt nu een club die de aankomende jaren veel beroemdheden naar Ede wil halen. Club Famous gaat het anders doen dan haar voorganger.

door Boy Imminck

Cobussen ziet na enkele veranderingen in het Edese uitgaansleven van de afgelopen jaren, kansen voor de nieuwe club om te slagen. ,,Het is alweer een tijdje terug toen discotheek Atlantis aan het begin van het Museumplein gesloten moest worden. ‘N Joy was sinds die tijd de enige echte discotheek die was overgebleven. Ook al werkte ik er de laatste tijd niet meer, ik had het gevoel dat het er wat minder ging. Met de nieuwe Club Famous hebben we de taak op ons genomen om dé discotheek van Ede te worden. Er ligt een ‘erfenis’ van Atlantis en die willen we graag overnemen”, blikt Yvo Cobussen vast vooruit.

Club Famous moet een discotheek met vele gezichten worden. ,,Allereerst voeren we een streng deurbeleid. Mensen onder de achttien jaar komen er bij ons niet in. Daarnaast gaan we het feestgevoel met het clubgevoel combineren. Club Famous haalt beroemde namen naar Ede, in de maand december bijvoorbeeld DJ Jurgen (van de hits ‘Better off alone’ en ‘Higher&Higher’ red.). Maar ook OZ Romita, waar ik zelf erg naar uitkijk”, vertelt Cobussen.

De vraag is natuurlijk hoe de nieuwe club de top-dj’s in de toekomst wil gaan bekostigen. ,,Als er bekende mensen draaien vragen we entreegeld, hoogstens vijf euro.” Club Famous is niet alleen een discotheek waar beroemdheden komen draaien, je kunt er ook beroemd worden. Cobussen: ,,Veel opkomend talent krijgt bij ons een kans. Mensen uit de regio mogen bij ons komen draaien. We zien ze dan later terug aan onze ‘Wall off fame’, met foto’s van beroemdheden die bij ons hebben gedraaid.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie