Onnodige nederlaag Harskamp

12 december 2008 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - De lampjes moesten in de tweede helft van Harskamp tegen Prins Bernhard aan. De lichtinstallatie zorgde er niet voor dat de ploeg uit de legerplaats een overwinning behaalde. Prins Bernhard, drie plaatsen lager geklasseerd dan de Harskampers, ging met een 0-2 zege aan de haal.

Harskamp kan het smetje van de nederlaag tegen Prins Bernhard aanstaande zaterdag wegpoetsen in de inhaalwedstrijd tegen Terschuurse Boys. In de eerste helft deden de twee ploegen niet veel voor elkaar onder. In de beginfase opende Prins Bernhard de score. Ruud Wils strafte balverlies bij de Harskampers professioneel af: 0-1.

In de tweede helft was het team van trainer Dick Mulder heer en meester. Alleen het vizier stond niet op scherp bij Harskamp. Arnand van Norel, Lars van Wikselaar en Gertin van den Berg wisten de bal met geen mogelijkheid in het vijandelijke doel te mikken. Twee minuten voor tijd ging het na een counter mis voor Harskamp. Alleen voor doelman Richard Brouwer scoorde Arnold Vlijm 0-2.