Siep de Jong legt voorzittershamer KNVB district Oost neer

14 december 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Siep de Jong treedt tijdens de algemene vergadering van het amateurvoetbal op 6 juni 2009 terug uit het bestuur amateurvoetbal, en legt daarmee tevens de voorzittershamer van de KNVB district Oost neer.

Siep de Jong heeft de afgelopen maanden veel tijd en energie gestoken in de toenadering tussen de centrale organisatie in Zeist en de bestuurders en medewerkers in district Oost, laat de bond weten.

Siep de Jong: ,,Er is nu een gezonde basis voor verdere samenwerking. Dat lijkt mij een mooi moment me te laten vervangen door een nieuwe voorzitter, die fris en onbevangen de KNVB district Oost kan besturen en daarbij dan plaatsneemt in het bestuur amateurvoetbal."

Siep de Jong is twaalf jaar voorzitter van de KNVB district Oost en was voorheen voorzitter van de voormalige afdeling Arnhem van de KNVB. Hij had sinds 1996 zitting in het bestuur amateurvoetbal.

De veld- en futsalverenigingen in district Oost zijn per brief over het voornemen van Siep de Jong geïnformeerd. Het districtsbestuur gaat de komende maanden op zoek naar een opvolger.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie