Slechte generale voor Polar Bears

14 december 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - De teams van Polar Bears hebben een slechte generale repetitie gehad op weg naar de halve finales om de KNZB-beker, eind deze week. De vrouwen van trainer Schothans trokken tegen ZVL net aan het kortste eind: 11-10. De mannen beleefden een offday uit tegen BRC: 15-5 verlies.

,,We hebben de hele wedstrijd met twee goals voorgestaan. In het derde part kwam ZVL gelijk en daarna kostte een inschattings fout ons de drie punten. ZVL scoorde driemaal achter elkaar, zelf missen we een strafworp, dan schiet het verder ook niet op", aldus Schothans. Polar Bears ging ten onder met 11-10 (2-4, 4-6, 7-9, 11-10).

Ook de mannen van Hans Nieuwenburg gingen onderuit. Roel Heestermans, Xavier Bisquet, Tom van Oost, Sem de Wit en Noël Hoppener konden met hun treffers niet voorkomen dat Polar Bears tegen BRC met 15-5 werd afgedroogd. Door het slechte resultaat staat Polar Bears vierde met negen punten achterstand op koploper GZC Donk. Die ploeg is aanstaande vrijdag om 21.00 uur ook de tegenstander van Polar Bears in de halve finale van de KNZB-beker. De wedstrijd is in het Sloterparkbad in Amsterdam.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie