Kruiswerk West-Veluwe verhuist in Harskamp

17 december 2008 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Zorgorganisatie Kruiswerk West-Veluwe (KWV) gaat vanuit een andere locatie in Harskamp jeugdgezondheidszorg en diëtetiek bieden.

Nu bezoeken mensen het consultatiebureau (CB) en de diëtisten van KWV in het wijkgebouw van KWV aan de Dorpsstraat 106 in Harskamp. Op 18 december wordt dit gebouw leeggeruimd en op 19 december wordt alles op orde gebracht in de nieuwe locatie. Verloskundigenpraktijk Sifra en de Stichting Trombosedienst Neder-Veluwe huren ruimte van KWV en verhuizen mee naar de nieuwe locatie. Vanaf maandag 22 december kunnen mensen het KWV’s CB en diëtisten bezoeken in ’t Anker (verenigingsgebouw Hervormde kerk) aan de Edeseweg 143 in Harskamp.

Vragen met betrekking tot (het maken van) een afspraak op het CB of met diëtisten in die periode? Bel de Zorgcentrale van KWV, tel. 650777, op werkdagen bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur. Voor vragen over de verloskundigenpraktijk kunnen mensen bellen: tel. 651556. Informatie over de trombosedienst is verkrijgbaar via tel. 623632.

Kruiswerk West-Veluwe (KWV) is een ISO/HKZ-gecertificeerde specialist in zorg en welzijn voor iedereen die in de eigen vertrouwde woon-/leefsituatie zorg en begeleiding wenst en/of nodig heeft. KWV biedt jeugdgezondheidszorg, verpleging en verzorging thuis, hulp bij het huishouden in Ede, Wageningen en Renswoude, preventieactiviteiten, voedingsvoorlichting en dieetadvisering, dagactivering, cursussen, servicediensten aan huis, uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen, Zorgwinkels in Barneveld, Ede, Nijkerk en Wageningen, welzijn ouderen in Ede (Sector Welzijn Ouderen), mantelzorgondersteuning in de Gelderse Vallei, WoonZorgHuis Eureka in Otterlo en Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord in Oosterbeek.

Sinds 2006 is KWV een zelfstandige werkmaatschappij van de landelijke Stichting Philadelphia Zorg. KWV heeft ongeveer 40.000 leden. Leden krijgen voor een beperkt bedrag per gezin per kalenderjaar korting op cursussen en in de Zorgwinkels en vier keer per jaar het ledenmagazine. Bel voor meer informatie de Zorgcentrale, tel. 650777.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie