Indonesische massages in nieuwe Edese vestiging Rob Gligoor

17 december 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Massagepraktijk Rob Gligoor opent een dependance in Ede. In de voormalige praktijk van huisarts van den Berg aan de Stationsweg 56 worden pitjit behandelingen en ontspanningsmassages gegeven. ,,Op de Open Dag van Toko Neba, die zaterdag 23 augustus, plaatsvond, was het al voelbaar. Er is veel belangstelling voor Pitjit, de traditionele massage uit Indonesië", aldus Gligoor.

Voor en in de stand van massagepraktijk Rob Gligoor was het destijds een komen en gaan van belangstellenden. Niet alleen om te kijken naar de demonstraties, maar ook om de massages aan den lijve te ondergaan. Vanaf de opening van het evenement tot aan de sluiting gaven de twee masseurs aan circa vijftig personen een massage. En velen hebben vragen gesteld over de mogelijkheid om in Ede een praktijk te openen.

Voormalig huisarts Jan van den Berg, een enthousiaste liefhebber van pitjit, bood zijn praktijk - en behandelruimte aan als dependance voor de massagepraktijk van Rob Gligoor uit Utrecht. De besprekingen die daarop volgden, hebben als voorlopig resultaat dat op twee vrijdagen per maand de massagepraktijk te vinden zal zijn aan de Stationsweg 56 in Ede.

Van de twee vrijdagen is er één bedoeld voor ontspanningsmassages op basis van pitjit. Deze massage is een full-body behandeling waarin wel ruimte bestaat om accenten te leggen. Er worden geen deelmassages gegeven. Op de andere dag geven de masseurs traditionele pitjit behandelingen. Hierbij is er ook aandacht voor 'obat' (behandeling met kruiden).

Massagepraktijk Rob Gligoor is in Ede geopend op 16 en 30 januari, 6 en 20 februari en 6 en 20 en maart van 09.00 uur tot 19.30 uur. Afspraken kunnen gemaakt worden via de website www.massagepraktijkrobgligoor.nl of telefonisch via 030 – 262 22 13 of 06-520 61773, dan wel per e-mail: rob.gligoor@planet.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie