Vodafone nomineert Hill Wheeler Foundation

17 december 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - De Hill Wheeler Foundation is genomineerd door de Vodafone Foundartion. Deze organisatie hoort bij het grote Vodafone concern en selecteert elk jaar een aantal goede doelen om een donatie aan te kunnen doen. De Hill Wheeler Foundation zet zich in voor een basisschool in Mtwapa, Kenia, waaraan de Edese Marieke Faas en Suzanne van Snippenberg en de Nijmeegse Lieke Aben medewerking aan verlenen.

Samen met de vele sponsoren willen zij hulp en ondersteuning bieden aan het onderwijs voor kinderen op de Hill Wheeler Primary School in het Keniase Mtwapa. Wanneer kinderen onderwijs volgen, ontwikkelen zij kennis. Kennis om dromen te hebben en deze na te streven. Deze nominatie is een grote stap voor de stichting om nog meer doelen en dromen te realiseren.

Werknemers van Vodafone kunnen goede doelen aandragen. Daar komen vervolgens de genomineerden uit, waar Vodafone werknemers op kunnen stemmen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de donatie. De genomineerden komen woensdag 14 januari bij elkaar in Amsterdam voor de uitreiking, waar in het totaal 50.000 euro wordt verdeeld.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie