Verbouwcenter heeft vliegende start achter de rug

17 december 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Roelof en zoon van den Brink gingen februari 2007 van start met Verbouwcenter Ede. Tot nu toe zijn beiden tevreden met de gang van zaken. ,,In de afgelopen twee jaar hebben we een geweldige groei doorgemaakt."

,,We dachten hier alleen kunststof kozijnen en prefab aanbouw te verkopen, maar dat liep al snel uit naar meerdere artikelen", zegt Roelof van den Brink. ,,Tot ons programma horen ook dakkapellen, binnen- en buitendeuren, carports, garagedeuren en terrasoverkappingen. Deze werkzaamheden hebben een ware vlucht genomen en worden uitgevoerd rond een straal van dertig kilometer rond Ede."

Plameco plafond

Het bedrijf is in oktober 2007 dealer geworden van plameco plafonds. ,,Om een goed inzicht te geven in de mogelijkheden van de plafonds hebben we een speciale showroom ontworpen. Een plameco plafond bestaat uit een flexibel polyester materiaal dat als spanplafond wordt gemonteerd. Dit is zeer geschikt voor een te vervangen plafond en is zeer duurzaam. Het scheurt niet, is vochtbestendig en vlamdovend. De afwerking van een plameco plafond kan op vele manieren geschieden met diverse inbouw verlichtingsets. Voordeel is zeker ook dat er maar één dag nodig is voor de montage van een vertrek. Het plafond is in vele kleuren aan te schaffen, zowel in mat als in glans", aldus Roelof van den Brink.

Duidelijkheid

,,In onze werkwijze is duidelijkheid naar de klant erg belangrijk. Bij een aanvraag gaan we eerst de situatie opnemen ter plaatse, of men komt met een tekening of foto naar onze showroom. Op grond daarvan geven we een deskundig advies gevolgd door een offerte die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. Na opdracht geven we een overzicht van levertijden en de benodigde werktijd. Een opdracht wordt door ons in zijn geheel uitgevoerd. Betreft het bijvoorbeeld een badkamer dan wordt door ons ook het tegelwerk, sanitair en de technische installaties verzorgd. Voor de bijkomende werkzaamheden hebben we zeer ervaren partners op dit gebied."

Dakkapellen

,,Een dakkapel bouwen wij in één dag in elke vorm en afmeting", laat Roelof van den Brink weten. ,,De keuze daarin ligt in onderhoudsvrije materialen zoals kunststof kozijnen en kunststof dak- en zijwanden. Een prefab kapel is een hoogwaardig product, is van het bekende merk Ubbink en is in meerdere types te verkrijgen. De dakhelling wordt op één tiende graad nauwkeurig digitaal gemeten, de raampartij wordt in overleg mat de klant besproken en vastgesteld. Op de dag van montage komt er een kraanwagen, dan wordt een dakbesparing gemaakt, de nodige ondersteuningen aangebracht en vervolgens de dakkapel geplaatst en glas en waterdicht gemaakt. Ons laatste product is overigens een wand met schuifdeuren en kastinterieuren, in alle uitvoeringen en kleuren."

Verbouwcenter Ede

Spinderweg 17 Ede

Tel. 0318-646108

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie