Henri ten Klooster vertrekt bij SDS'55

17 december 2008 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - SDS'55 en Henri ten Klooster zijn overééngekomen aan het einde van het lopende seizoen uit elkaar te gaan. De trainer uit Wageningen is bezig aan zijn tweede seizoen in Wekerom.

,,Beide partijen kwamen tot de conclusie dat het beter was niet met elkaar verder te gaan'', laat voorzitter Herman Sündermann weten. ,,Hoewel er weinig klachten zijn rond zijn trainingen, is het duidelijk dat de resultaten niet goed zijn. Dat was vorig jaar zo, en nu dus weer. Het lukt op één of andere manier niet dat te keren.''

SDS is momenteel hekkensluiter in de derde klasse. Met slechts vijf punten, is de positie uiterst penibel. Het verschil met een veilige positie is minimaal tien punten.

Hoewel Sündermann daar niet op wilde reageren, lijkt oud SDS'er Eddie Morren, thans trainer bij Veluwse Boys, de grootste kandidaat Ten Klooster op te volgen. Morren trainde voor Veluwse Boys het Achterbergse VVA'71.

,,Een logische besluit'', reageert Henri ten Klooster. ,,Hoewel ik het een fantastische vereniging vind, blijven de resultaten uit. Ikzelf heb al een aantal weken geleden aangegeven het bij twee jaar te houden. Ik geef de moed voor het restant zeker niet op. Hoewel we er slecht voorstaan, krijgen we alle concurrenten nog een keer.''

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie