Driepunter voor Harskamp

19 december 2008 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - De voetballers van Harskamp kunnen in het vervolg beter maar wedstrijden van 73 minuten voetballen. Uit de inhaalwedstrijd tegen Terschuurse Boys behaalde de ploeg uit de legerplaats een 2-0 zege.

Sjors van Beek van de boys brak na een sliding een been op 11 oktober Omdat de behandeling van de onfortuinlijke Van Beek meer dan een half uur duurde, werd de wedstrijd toen gestaakt. Met een vrije trap in het voordeel van Harskamp werd er zaterdag afgetrapt. Nog voor de pauze stond het thuisploeg met 1-0 voor. Een voorzet van Robin van de Waal vanaf de linkerkant van het veld stuiterde met veel effect in het doel.

Ook na de pauze lieten de roodzwarten het beste van het spel zien. De op dit moment niet echt trefzekere Arnand van Norel miste een penalty, die werd gegeven na een overtreding op Lars van Wikselaar. Het bleek uitstel van executie voor de boys uit Terschuur. Zeven minuten voor tijd bepaalde Wim Hol de eindstand op 2-0.