Voor elk wat wils bij Lancyr Deka

24 december 2008 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Bij Lancyr Deka in Otterlo kan iedereen 24 uur per dag terecht voor hypotheken, leningen en verzekeringen. Via een duidelijke website, een telefonisch adviesteam en een persoonlijke adviseur. In Otterlo te vinden aan de Damakkerweg en via www.deka.lancyr.nl.

Aan de Damakkerweg 16 in Otterlo, in een voorgebouw van de Dancing Horse Ranch, zit de ondernemer Frank Bins om klanten van dienst te zijn. Lancyr Deka is één van de vijftig Lancyrkantoren in Nederland voor verzekeringen, leningen en hypotheken. Deze vijftig kantoren maken gebruik van de administratieve kracht van het back-office kantoor van Lancyr.

Volgens Frank Bins is deze administratieve lastenverlichting niet het enige voordeel van de Lancyrformule. ,,Wat deze formule echt uniek maakt is, dat er geprofiteerd kan worden van de goede kanten van zowel een grote als een kleine tussenpersoon. Het gaat hierbij om de inkoopkracht van een groot kantoor en het persoonlijke karakter van een klein kantoor. Met vijftig kantoren kan er namelijk een vuist gemaakt worden richting verzekeraars en door de administratieve lastenverlichting is er weer tijd voor persoonlijk contact met de klant."

Specialismen

Hierdoor is het mogelijk om de klant optimaal te laten profiteren van de aanwezige specialismen binnen het kantoor. Deze bestaan uit hypotheekadvies, pensioenadvies en het totaalpakket van verzekeringen en hypotheken binnen de recreatiebranche. Maar ook de ondernemer kan bij Lancyr Deka een totaalpakket verwachten. Met uitgebreide risico-analyses en hierop aansluitende maatregelen, wordt ervoor gezorgd dat ondernemers onbezorgd aan het werk kunnen.

Naast het persoonlijke contact is het ook mogelijk om Lancyr Deka digitaal te bereiken. Op de website www.deka.lancyr.nl kunnen premieberekeningen worden gemaakt, verzekeringen worden aangevraagd en wijzigingen worden doorgegeven. Ook automatisering is een groot voordeel van aansluiting bij de Lancyrgroep. ,,Door zo’n grote partij is er ook op dit gebied veel meer mogelijk dan voor een kleine speler. Hierdoor kunnen wij nog efficiënter werken en blijft er weer meer contact over voor adviesgevoelige zaken”, aldus Frank Bins.

Meer weten over de Lancyrformule of uw verzekeringspakket eens onder de loep nemen. Kijk dan op www.deka.lancyr.nl of neem contact op met Lancyr Deka op tel. 0318-590550.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie