Politie zoekt getuigen incident Bellestein

4 januari 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Een 58-jarige inwoner van Diemen is vrijdagmiddag 2 januari mishandeld op een parkeerplaats aan de Bellestein in Ede. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling.

De man uit Diemen zou omstreeks 14.10 uur op de parkeerplaats woorden hebben gehad met een voor hem onbekende man. Dit ging over het parkeergedrag van de onbekende man. Hierna reed de onbekende man weg in een kleine rode auto (het type dat 45 kilometer per uur rijdt). De man uit Diemen stond nog met een omstander te praten toen het rode autootje tot tweemaal toe op hem ingereden zou zijn. De man wist het voertuig te ontwijken. Tevens zou hij bij de tweede poging een klap tegen de zijkant van het rode wagentje hebben gegeven. Hierna kwam de bestuurder uit het voertuig en beet de man uit Diemen in de arm. Vervolgens wist deze onbekende man weer in zijn auto te stappen en weg te rijden. De man uit Diemen moest voor medische behandeling naar het ziekenhuis.

Van de automobilist is een signalement bekend. Het gaat om een man met een getinte huidskleur, ongeveer 30 á 40 jaar oud en zo’n 1.70 meter lang. Hij droeg die middag stijl donker haar.

De politie is op zoek naar mensen die meer over deze mishandeling weten. Hen wordt gevraagd zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie