Crystal Valley + met gastspreker Margreet Tiecken

21 januari 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - De eerste dienst in 2009 van 'Crystal Valley +' vindt zondag 25 januari plaats in de theaterzaal van Cultura te Ede. 'Crystal Valley + ' biedt diensten op de laatste zondag van de maand aan. Het thema van deze dienst is: 'Ik ben het licht' en gastspreker is Margreet Tiecken.

Zij al in gesprek gaan met dominee Peter 't Hoen. Margreet is sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor dementerende mensen bij de Gelderse Roos in Veenendaal. Zij ontmoet en bezoekt de gezinnen en families. Zij weet te vertellen dat geloof en geloven bij velen een grote rol spelen. Om een familielid te zien dementeren na een ongeluk is zwaar voor het gezin, de familie en de vriendenkring. ,,Veel moet geleerd worden om voor elkaar te zorgen. Geloof en geloven kunnen mensen daarbij helpen.''

Het koor ‘Rejoice’ uit Veenendaal zal onder leiding van Jan Broekhuis optreden voorafgaande en tijdens de dienst. De dienst is voor iedereen vrij toegankelijk en begint om 11.30 uur. Er zijn geen entreegelden of kaartjes, wel wordt een collecte gehouden. De dienst richt zich op ,,mensen die op zoek zijn naar positieve woorden van God. De opzet van de dienst is, mensen samen te laten komen met vrienden, gezinnen en families.'' Aandacht voor de kinderen is er tijdens de dienst. Na de dienst is er gelegenheid voor ontmoeting.

Het adres van Cultura is Molenstraat 45 in Ede. Er is ruime vrije parkeerplaats voor fietsen en auto's. 'Crystal Valley + ' nodigt mensen uit, die op zondagmorgen ,,bemoedigd willen worden door de positieve boodschap van het evangelie''. Dominee Peter 't Hoen en Marie José Kip-Eberson verzorgen met de gasten deze dienst.

Informatie staat op de website www.pastorspeersassociation.eu . Per telefoon zijn zij te bereiken onder: 0318-655751 en 0318-634514.

foto:

Rejoice, het koor dat zal zingen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie