Fortissimo heeft technisch plaatje snel rond

4 februari 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Waar er precies een jaar geleden veel perikelen waren rondom het opstappen van toenmalig hoofdtrainer Dick Schreuder, heeft voetbalclub Fortissimo het dit seizoen beter voor elkaar. Dinsdagavond werd Marco Rou (foto midden) officieel vastgelegd als nieuwe trainer voor het volgende seizoen.

door Boy Imminck

Niet alleen Rou zette zijn handtekening. Ook werden de verzorgers voor het eerste en tweede elftal vastgelegd, zette de nieuwe trainer van het derde zijn krabbel en werd bekend wie het tweede team volgend seizoen onder zijn hoede krijgt. Dit blijkt niemand minder te zijn dan Johan Landman, momenteel hoofdtrainer bij de club na het vertrek van Bart Hartog.

Johan Landman

Landman: ,,Ik vind het een uitdaging om volgend seizoen aan de gang te gaan met het tweede. Daarnaast voetballen we dan ook met een onder 23 elftal, waar ik ook verantwoordelijk voor ben. Ik ken Marco Rou goed, maar was het iemand anders geweest dan was ik ook trainer van het tweede geworden na dit seizoen. De jonge lichting die er aan zit te komen is goed. Het is echt een uitdaging om met hun te gaan werken."

Voorzitter Gerco van den Brink was verheugd dat het technische plaatje van de club dit seizoen snel rond was. ,,Ik ben blij dat jullie voor Fortissimo hebben gekozen, ook voor volgend seizoen. Ik zie met deze mensen de toekomst met vertrouwen tegemoet."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie