Ede/Victoria biedt koploper Veluwse Boys goed partij

7 februari 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,Ik ben tevreden over ons optreden tegen Veluwse Boys. Met strijd en inzet hebben we het hen lastig gemaakt. Als we zo blijven spelen komen de punten vanzelf tegen mindere teams'', liet trainer Joost Maasland weten. De koploper uit Garderen was te sterk op de Hoekelumse Eng: 0-3.

Waar het in de heenwedstrijd nog 9-0 was geworden, waren er nu in eerste instantie weinig kansen te noteren. ,,De ruimtes waren klein'', verklaarde Maasland. ,,Daarnaast keepte onze keeper Chris Burgers, die de afwezige Kees Nagel verving, zeer goed. Jammer was alleen dat we net voor rust een domme overtreding maakten, wat resulteerde in een terechte strafschop.'' Bastiaan de Boer maakte geen fout vanaf de stip: 0-1.

In het tweede bedrijf besliste de Veluwse Boys al snel de wedstrijd. Via Jurre Jochemsen en Gert René Kok werd het 0-3. ,,Voetballend kwamen we tekort. Maar positief was dat we bleven strijden voor een beter resultaat. Bij kansen van Sven de Rover en Arno Bouma misten we net dat beetje geluk. Maar al met al kan ik leven met het resultaat'', concludeerde Joost Maasland.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie