Bennekom organiseert 35+ toernooi op 30 mei 2009

7 februari 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Sinds eind oktober 2008 is de voetbalvereniging Bennekom uitgebreid met een "wedstrijdavond" voor 35 plussers. Iedere vrijdagavond wordt er 1,5 uur 7 tegen 7 gevoetbald op een half voetbalveld.

Gelet op het enthousiasme onder de deelnemers en ter promotie van deze spelvorm wordt op 30 mei 2009 een 7 tegen 7 toernooi georganiseerd voor 35 plussers.

Aangezien een van de doelstellingen van het organiseren van dit toernooi is deze spelvorm breed onder de aandacht te brengen van zowel nog actieve senioren voetballers, als senioren die weer (eens een keer) willen gaan voetballen, staat inschrijving voor dit toernooi open voor een ieder die mee wil doen. Dus lidmaatschap van een voetbalvereniging is niet vereist. De enige voorwaarde is dat de teams zijn samengesteld uit deelnemers van 35 jaar of ouder.

Heb je zin om eens te voetballen met een vriendenteam, buren, collega's etc. meld je dan nu aan. Gelet op de opzet van het toernooi hebben wij er voor gekozen om geen bekers uit te reiken maar geldprijzen beschikbaar te stellen. De omvang hiervan is afhankelijk van het aantal deelnemende teams.

Belangstellende teams worden verzocht zich uiterlijk 15 maart 2009 aan te melden. Aanmelding kan door het inschrijfformulier, vermeld op de website www.vvbennekom.nl onder de rubriek toernooien en vervolgens 35+ toernooi, te downloaden, in te vullen en vervolgens te mailen naar: 35plus@vvbennekom.nl. Op de website vindt u meer informatie over de opzet van dit toernooi en de spelregels.

Inschrijving voor het toernooi vindt plaats in volgorde van aanmelding. De organisatie behoudt zich het recht voor de inschrijvingsdatum eerder te sluiten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Rein Ooms coördinator 35+. Hij is telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 0318-418571 of 06-14647509. Of via de mail 35plus@vvbennekom.nl. Of Roel Kersbergen hij is bereikbaar onder telefoonnummer 0318-415593. Of via de mail kersbergen@compaqnet.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie