Mannen van BIT.NL herstellen zich knap tegen topper GTTC: 4-6

11 februari 2009 om 00:00 Nieuws

Voor het thuisduel tegen het ervaren team van GTTC hielden Rémon Langius, Moreno Bongers en Johan Woudstra rekening met een dikke nederlaag. De bezoekers hadden Pedro de Klein in hun formatie opgenomen; een speler die jarenlang in de subtop heeft meegedraaid. Juist deze topper had een moeilijke middag en de uiteindelijke 4-6 stand werd door de BIT-spelers dan ook als een kleine overwinning gevierd.

EDE - Het eerste team van BIT.NL kon de slechte smaak van de 9-1 nederlaag tegen de reserves van de Edese tafeltennisclub wegspoelen. Met 4-6 verloren de Edenaren van GTTC uit Groesbeek.

Een gelijkspel had de verhoudingen wellicht nog beter weergegeven, omdat Moreno Bongers zeer onfortuinlijk de vijfde game verloor tegen zowel De Klein als Van de Kroft. Gelukkig wist Johan Woudstra dit enigszins te compenseren door al zijn partijen te winnen. En kwam het laatste punt op naam van Bart Oskam.

Het wordt voor BIT.NL nog een harde dobber om degradatie te ontlopen. De komende uitwedstrijd tegen concurrent Treffers is cruciaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie