De Blauwe Das neemt peuterspeelzaal 't Harlekijntje over

11 februari 2009 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Peuterspeelzaal ’t Harlekijntje is sinds 1 januari onderdeel van kinderverblijf De Blauwe Das. Door deze overname biedt De Blauwe Das dagopvang, buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal.

De Blauwe Das, onderdeel van Skon Kinderopvang in Vianen, zal eind 2009 zijn intrek nemen in het nieuw aan te bouwen deel van basisschool De Triangel aan de Kerkhoflaan. Daardoor wordt op één locatie een totaalpakket aan kinderopvang gerealiseerd. De eerste brede school in Lunteren.

Skon en De Triangel delen hun visie om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Een goede sfeer, rust en structuur vormen hierbij de basis. Daardoor kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen

In de brede school komt twee dagdelen per week een fysiotherapeut van Therapeutisch Centrum Lunteren. Daardoor kunnen kinderen in school fysiotherapie krijgen.

Ook een ergotherapeut gaat een dagdeel per week met kinderen aan het werk. Het doel van ergotherapie is om kinderen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in het dagelijks leven. Kinderen hoeven hierdoor niet te reizen en blijven in hun vertrouwde omgeving.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie