Edenaar gewond bij vechtpartij in treinstel

13 februari 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - De politie heeft donderdagavond vijf mannen aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij een vechtpartij in de trein tussen Utrecht en Driebergen. Drie jongens, twee uit Ede en één uit Veenendaal, moesten het ontgelden bij de kloppartij.

Het vijftal, 29 en 39 jaar uit Maren Kessel en 48, 24 en 35 uit Vught, kreeg rond 21.45 uur in de trein tussen Utrecht en Driebergen ruzie met drie andere personen. Het betrof hier een 20-jarige man en een jongen van 16 uit Ede en een 16-jarige jongen uit Veenendaal. Daarbij zijn klappen gevallen. Eén van de drie vrienden belde vanuit de trein de politie. De vijf verdachten werden op het station Driebergen-Zeist in de trein aangehouden. Aan de ruzie zou al een woordenwisseling op het station van Utrecht zijn voorafgegaan. Het 20-jarige slachtoffer liep letsel aan zijn gezicht op en deed aangifte van mishandeling.

De vijf aangehouden verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau. De Spoorwegpolitie zet het onderzoek naar de mishandeling en de aanleiding daartoe voort.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie