Politiechef gaat zich richten op Geweld en OV

13 februari 2009 om 00:00 Nieuws

ARNHEM - Leon Verver, momenteel chef van het district West-Veluwe Vallei bij de politie Gelderland-Midden, wordt landelijk contactfunctionaris Geweld en Openbaar Vervoer in opdracht van de Raad van Hoofdcommissarissen. Leon Verver was twee jaar lang chef van het district West-Veluwe Vallei.

Met name het werk in de publiekprivate sector heeft de warme belangstelling van Verver. In zijn loopbaan heeft Leon Verver hiermee de nodige ervaring opgedaan en in zijn nieuwe functie komt dit nadrukkelijk terug. Leon Verver: ,,Mijn passie en drive komen nog meer tot uiting in een rol die in belangrijke mate bestaat uit pionieren, ontwikkelen en netwerken met bijvoorbeeld (strategische) partners met als uiteindelijke doel: de samenleving veiliger maken."

De korpsleiding onderschrijft het belang van de landelijke aanpak van agressie in het openbaar vervoer en ziet in Verver ook de collega die met zijn ervaring en competenties hier invulling aan kan gaan geven. De korpsleiding is er van overtuigd dat zijn werk ook ten goede komt aan de politie Gelderland-Midden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie